måndag 10 december 2012

Andra advent + en dag

Så mycket bloggande blev det... Alldeles för segt internet nästan överallt, men nu är jag i Arambol i nordligaste Goa och här är det fart på nätet! Blir här till onsdag eftermiddag, åker ju hem redan på fredag - har gått så fort... Jag har inte läst riktigt lika mycket som vanligt, att försöka använda wifi tar mycket tid och sen har jag ju varit på nya ställen som måste utforskas. Ishiguros When we were orphans var stundtals väldigt bra, men förstod mig inte på den helt och hållet. Om minnen och hur man tolkar och förvränger både dem och samtal man har i nutid. Den fantastiskt duktige och berömde detektiven känns dock ibland som en parodi - är det mån nyans jag missar pga språket?
Gillian Flynns Dark Places höll mig vaken till sent i förrgår kväll - så obehagligt bra! Skickligt uppbyggd, dov undergångsstämning och en liten gnutta svart humor på det. Gillar stenhårt!

1 kommentar:

helena sa...

Hej Kiki !

Jag var med på din lilla trevliga bokcirkel en trappa ner för ... 2 år sedan ...
Har tänkt på hur trevligt det var och undrar om du kanske fortfarande håller på med böcker eller om du funderar på att starta upp något igen ?

Tävlar i My mission med en ide som handlar om att utveckla bokcirkeln och det vore kul att bolla det med någon ...
Hoppas allt är bra & det var trist att en trappa ner försvann och bokcirkeln :-(

Hör gärna av dig om du har ork och lust.

Allt gott / Helena :-)

Jag har mailadress helena.tingstrm@gmail.com