fredag 9 juli 2010

Snart semester!

På tisdag åker jag till stugan utanför Sundsvall. Jag ska tillbringa nästan två veckor i detta mitt lilla paradis, umgås med familjen, vila och läsa. I går kväll började jag således fundera över den viktigaste delen i packningen - böckerna! Det ska vara en lagom blandning av tjockt och tunt, lätt och lite djupare och naturligtvis helst riktigt bra alltihop. Förutom den semesterlektyr jag slutligen bestämmer mig för, vet jag ju att där redan finns en försvarlig mängd nya deckare inhandlade av mor och far att sticka emellan med. Dessutom står ju alla Maria Langs deckare och slåss om att bli utvalda för traditionell sommaromläsning! Längtar!

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Ha nu en riktigt skön och avkopplande semester med mycken likaledes avkopplande läsning. Maria Lang är aldrig fel (perfekt för sommarläsning, tycker även jag!)- Nu ska jag googla på den Geraldine Brooks-bok som du angett som favorit! (Intresse är väckt...)

Bokbabbel sa...

låter härligt! kanske vi får se en bild på bokhögen innan du åker? :) Trevlig semester!

Den besatta sa...

Tack, ja jag ska njuta för fulla drag! Ingrid: Hoppas du gillar Brooks. Bokbabbel: Klart det blir en bild när jag väl bestämt mig :-) Ha det riktigt skönt i sommarvärmen ni också!

Ika sa...

Hej!
Njut och läs! Vi åker till Juniskär på fredag för 50-årsfest!
Kram Ika

Elin sa...

Hej! Vilken underbar blogg du har. Jag blir så lycklig och inspirerad av att läsa dina inlägg. Hoppas du får en bra semester. Jag ska precis börja läsa " smaken" men blir lite skeptisk när jag läser ditt inlägg( fler har sagt detta, tyvärr ). Men det finns ju så mycket mer att läsa , nu när man fått bra tips av dig. Många soliga kramar...