onsdag 29 juni 2011

Frustrerad väntan

Vad har hänt med Adlibris och deras tidigare så snabba service? Jag beställde fem böcker 20/6, fick dagen efter besked om att en av dem var slut, men att resten av ordern skulle levereras. Den är fortfarande inte skickad! Frågade efter den igår och fick veta att leverans inom 2-5 vardagar innebar senast igår och att den skulle gå iväg igår. Idag är den fortfarande inte skickad... Bojkott nästa? Jag vet flera som fått vänta längre än vanligt på sista tiden, så det är inte bara ett olycksfall i arbetet. Inte för att jag är utan böcker att läsa, men ändå!

3 kommentarer:

Liselotte sa...

Jag har också upptäckt denna långsamhet och undrat vad det beror på. Det kan ta upp till 1½-2 veckor att få böckerna och då har det ändå varit svenska titlar. Så här får det inte vara! Kommer nog att vända mig till Bokus hädanefter.

Pernilla sa...

En till här! Dåligt!

Linnea sa...

Trist! Det var ett tag sedan jag beställde något för Adlibris, men de brukar ju vara snabba! Jag har en tvärtomhistoria att berätta om Bokus förresten. Hehe. Beställde varor som skulle skickas inom 7-10 arbetsdagar och jag hade de hemma två dygn senare! :) Då blev man lite paff!