tisdag 8 juni 2010

Angenäma problem...

Jag tänkte att jag skulle planera min sommarläsning, för att skriva listor är ju alltid trevligt! Eftersom jag är belagd med köpförbud gäller det att hitta godbitarna i mina egna hyllor. Det är inte svårt alls, jag har massor av böcker jag väldigt gärna vill läsa. Problemet är ju att välja - något jag egentligen inte alls måste göra, men som jag tycker om att pilla med... "Hmmm, den kan vara lite tung och då passar det bra att balansera med den där efteråt, sedan tar jag den som utspelar sig i X så då läser jag något från Y för att hålla isär och få variation, den är tjock och den är tunn och...". Tja, så lätt kan det vara att skapa en "Att läsa i juni-lista" (ej att förväxla med Junilistan!) som jag med största sannolikhet inte kommer att hinna med och inte heller följa. Men kul var det!

3 kommentarer:

snowflake sa...

hej igen, jag ser att du är ny och tänkte bara tipsa om att du kan anmäla dig hos Maria på bokbloggar.nu, så kommer du in i gemenskapen. Välkommen!

Den besatta sa...

Tack så mycket! Det ska jag genast göra! Känns som om jag påbörjat ett roligt litet äventyr...

Ingrid sa...

Vilken fin blandning! Lite av allt- jag skymtar "Drömfakulteten"... måste säga att den är något av det bästa jag läst på länge. Och... det där med att stå med pannan i djupa veck och försöka välja ur sina egna hyllor... det känner jag igen.