tisdag 30 november 2010

Snart så...

Nu är det dan före dan, i morgon åker jag - och har jag börjat packa? Nej... Men jag har valt ut de lyckliga böckerna som får följa med till Gambia! Kommer nog inte att läsa alla, men det vore ju förfärligt att ha två kvar och inte vara sugen på någon av dem! Jag har ju heller ingen aning om bokutbudet i Bakau, så jag kan ju inte lita på att jag kan köpa nya där. Bokhögen kändes så tung, men jag har lånat en bagagevåg (fantastisk uppfinning!) av min kära kollega, och den väger inte mer än 2,5 kg. (Högen alltså, inte vågen).

I övrigt har jag idag sökt en bokleverans på villovägar. Skulle varit hos En sida till förra veckan, men har i stället hamnat i Falun... Jag har skickat mejl och dokument till alla möjliga så jag hoppas de reder ut det utan mig.

I går hade vi Glöd-möte med en intressant diskussion om Darling River. De flesta tyckte mycket om, någon gillade inte alls. Alla var dock överens om att Sara Stridsberg är en otroligt skicklig författare! Och till nästa gång ska vi läsa Knausgård! Äntligen!

Nej, nu packa och be en bön om att tågen går snällt i morgon. Jag flyger ju från Stockholm på torsdag morgon så jag har ju i och för sig hela natten på mig att ta mig ut till Arlanda, men det skulle ju vara skönt att lämna all stress hemma!

1 kommentar:

enligt O sa...

Du har ju börjat packa! Klart böcker är det viktigaste, allt annat kan man slänga ner snabbt... Ha en skön resa!!!